VEPŘOVÉ LEDVINKY ČCHAO.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VNITŘNOSTI / 




INGREDIENCE: 250 g očištěných vepřových ledvinek, 1/2 lžíce máčené škrobové moučky, sůl, 1,5 lžíce oleje, 25 g máčeného Jidášova ucha, 1/2 pórku, 1 stroužek česneku, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce vína šao-sing, 1/4 lžičky octa, wei-su, olej na zakápnutí. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové ledvinky po délce na plocho rozřízneme a vyjmeme žilnatou část z jejich středu. Dobře propereme v tekoucí vodě a nakrájíme na kostičky, které promícháme s máčeným škrobem a solí. Vložíme do rozpáleného oleje, prudce osmahneme, přidáme na kousky rozkrájené máčené černé houby, plátky česneku a kostičky pórku. Stále prudce restujeme. Pak zalijeme vývarem a dochutíme sójovou omáčkou, vínem, octem, wei-su a solí. Promícháme a zakápneme olejem.

VEPŘOVÉ LEDVINKY ČCHAO. VEPŘOVÉ LEDVINKY ČCHAO.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1393 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz